Echt contact, echte oplossingen
 

Over ons

Connect2jeugd is een jong en innovatief bedrijf waar ervaren, gedreven en betrokken professionals werken. Wij zijn gestart omdat we vinden dat de jeugdaanpak anders, beter en goedkoper kan. De combinatie van onze veiligheidskundige achtergrond en onze praktijkervaring binnen het jongerenwerk maakt dat wij een unieke kijk hebben op het werken met jongeren.

Wij kennen de leefwereld van de jongeren met de daarbij behorende hedendaagse problematieken. Tevens zijn wij bekend met de mogelijkheden en beperkingen van de andere disciplines binnen de jeugdaanpak. Dat maakt dat wij snel kunnen komen tot oplossingen met zichtbare resultaten.

Onze manier van werken kenmerkt zich door maatwerk en een logische- en doeltreffende aanpak. Centraal daarbij is de outreachende houding, flexibiliteit en de integrale manier van werken. Met Connect2jeugd kiest u voor een frisse eigentijdse organisatie met minder bureaucratie, korte lijnen en vakmanschap.

Heeft u een probleem, uitdaging of vraagstuk met betrekking tot jeugd, dan gaan wij graag het gesprek met u aan om te kijken wat we in uw specifieke situatie kunnen betekenen.