Echt contact, echte oplossingen
 

Diensten Connect2jeugd

Jongeren zijn vaak een grote uitdaging voor gemeenten en andere organisaties. Het werken met jongeren is vaak dynamisch en onverwachts. Het vormgeven van het jongerenbeleid is daarom niet eenvoudig, denk bijvoorbeeld aan het spanningsveld tussen repressief en preventief handelen, een goed werkend veiligheidsbeleid, neerzetten van goed jongerenwerk, straatcultuur en jeugdgroepen, polarisatie, vroegsignalering etc.

De naam Connect2jeugd zegt het al, wij staan voor echt contact met jeugd. Onze werkwijze kenmerkt zich door aansluiting, verbinden, snelle oplossingen, integraal werken en zichtbaar resultaat.  We doen dat door primair ambulant te werken en de jongeren op te zoeken op die plekken waar zij te vinden zijn. Vanuit dat echte contact kunnen we gaan werken aan de echte oplossingen.

Connect2jeugd werkt met een ervaren, gedreven en professioneel team en is gespecialiseerd in het contact leggen met jeugd. Door onze unieke kijk op het werken met jongeren zijn wij de juiste partner als het gaat om thema's als jeugdoverlast, straatcultuur, positieve gedragsverandering, motiveren, verbinden en toekomstperspectief.

Geen situatie is gelijk aan de ander, daarom leveren wij maatwerk vanuit onze expertise en leveren diensten van advies tot aan een compleet inzetbaar team van uitvoerders. Onder het kopje 'diensten' ziet u een aantal diensten die wij leveren, mocht uw vraag hier niet bij staan kijk dan ook eens onder het kopje 'unieke oplossingen'.

Benieuwd geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.