Echt contact, echte oplossingen
 

Contact

Connect2jeugd is niet specifiek doelgroepgebonden, wij bieden onze diensten graag aan voor iedereen die zich direct of indirect met jongeren bezighoudt. In een vrijblijvend gesprek gaan we graag samen met u op zoek naar de manier waarop wij u kunnen ondersteunen.

Uiteraard zijn wij bereikbaar voor concrete vragen en/of direct advies, maar u kunt ook contact met ons opnemen voor meer algemene informatie over de mogelijkheden van Connect2jeugd.

Geen kantoor? Dat klopt!

Wij zijn zijn van mening dat dure kantoorpanden onnodig kostenverhogend zijn voor u. Ons werk vindt plaats daar waar de jongeren zijn, thuis, op school of in de wijk. Wij werken in de leefwereld van de jongeren, want hoe anders kun je 'echt' in contact komen met de jeugd en iemand echt leren kennen? Toch is er soms behoefte aan een plek om als team samen te komen en vinden we het belangrijk om elkaar op te zoeken voor bijvoorbeeld overleg en casuïstiek. Vanuit Connect2jeugd gaan we hier net zo flexibel mee om als in ons werk met jeugd, we maken namelijk gebruik van flexibele werkplekken en kantoorruimte. 

Contactgegevens:

info@connect2jeugd.nl

06-81622047

06-14776152

Of maak gebruik van het contactformulier hieronder:

Contactformulier